Hytter

Hytter

Hos oss på Buttingsrud Camping finner du hytter til utleie i mange ulike størrelser.

I alle våre utleieenheter vil det være dyner og puter. Sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk) må du ta med, eller du kan leie dette i resepsjonen.

Vi har en ladestassjon for el-biler på plassen.

Hytte 3

6 sengers laftet hytte med dekketøy, kaffetrakter, kjøleskap og kokeplater, endel kjøkkenutstyr, kjøkkenbord og 6 stoler.

Hytte 4

5 sengers laftet hytte med ekstra sengeplass på stuen. Hytten er utstyrt med dekketøy, kaffetrakter, kjøleskap og kokeplater, endel kjøkkenutstyr, sovesofa, salongbord og 3 stoler. Sengene er en køyeseng og en familiekøye.. Veranda med stoler og bord.

Hytte 5, 6 , 8, 9 og 10

4 sengers hytte med dekketøy, kaffetrakter, kjøleskap og kokeplater, 2 køyesenger, 4 stoler og et bord. Platting med stoler og bord i tilknytning til hytten.

Hytte 7

4 sengers hytte med dekketøy, kaffetrakter, kjøleskap og kokeplater, 2 doble senger, 4 stoler og et bord. Platting med stoler og bord i tilknytning til hytten.

Hytte 11

6 sengers hytte med dekketøy, kaffetrakter, kjøleskap, kokeplater, endel kjøkkenutstyr, sovesofa, 3 stoler og et bord. Eget soverom med 2 køyesenger og skap. Veranda med stoler og bord.

Hytte 12

3 sengers hytte med dekketøy, kaffetrakter, kjøleskap og kokeplater, køyeseng, kjøkkenbenk og spisebord med tre stoler. Veranda med stoler og bord.